Start bouw feest "Het Schildersgilde" in Woerden

Afgelopen woensdag 24 april vond de feestelijke start van de bouw van het nieuwbouwproject Het Schildersgilde in Woerden plaats. Een vloerplaat voor de begane grond werd hiervoor gelegd met bijzonder mooi weer, wat een dag!

Na afloop van het officiële gedeelte was er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje. Hier konden de kopers alvast kennis maken met hun nieuwe buren. Wij wensen alle toekomstige bewoners veel woonplezier in hun nieuwe huis!

De 33 woningen van Het Schildersgilde liggen in de groene zone tussen de Floris Versterstraat en de Jan Steenstraat en bestaan uit 16 appartementen, 11 herenhuizen en 6 terraswoningen.

Het plan wordt half open aan de noordzijde. Daar wordt het groen ingericht als een hofpark en krijgt daar aansluiting op de oeverzone. Hiermee wordt extra kwaliteit aan de omgeving toegevoegd. De woningen aan de oostzijde kijken aan de voorzijde uit over het water en hebben een tuin met een perfecte zonligging. 

Elke woning beschikt over één eigen parkeerplaats en de parkeerplaatsen zijn mooi afgeschermd met groen zodat uit het zicht onttrokken zijn.

Aan de zuidwestzijde van het plan komen 3 en 4-kamerappartementen met grote buitenruimtes. Aan de westzijde voor de appartementen (met dus een ideale zonligging) komt een voetpad met groenzone en aangrenzend een speelveld.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens