Start verkoop | Bredius Kwartier, Woerden

Op een buitengewoon mooie plek, net buiten het centrum van Woerden, wordt het project Bredius Kwartier gerealiseerd: een appartementengebouw met 18 tot 20 fraaie appartementen. De verkoop van de appartementen start op zaterdag 25 mei aanstaande. 

Het appartementengebouw Bredius Kwartier heeft een prachtige ligging: direct aan de Oude Rijn en tegenover Landgoed Bredius. Afhankelijk van de zijde van het gebouw heb je een schitterend uitzicht over het water, of richting het landgoed. Het ontwerp van het gebouw is al minstens net zo mooi als de locatie waar het wordt gebouwd. Het appartementengebouw bestaat uit 5 verdiepingen met een hoge kap en heeft in totaal 6 woonlagen. In het gebouw komen 18 tot 20 fraaie appartementen met verschillende afmetingen. De kleinste appartementen hebben een gebruiksoppervlakte van 71 m² en de grootste 134 m². 

Heb jij interesse in een appartement in Bredius Kwartier of wil je meer weten over het project? Kom dan op zaterdag 25 mei aanstaande tussen 11.00 en 13.00 uur naar de start verkoop. De start verkoop vindt plaats in Restaurant Gare Pompidou, Defensie-eiland 163 in Woerden. Je bent van harte welkom!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens