Start verkoop Levels gemist, er zijn nog inloop middagen

Dinsdag- en woensdagavond 17 en 18 september is gestart met de verkoop van Levels! We hebben in de relaxte sfeer van SOIA veel belangstellenden mogen verwelkomen

Er zijn veel vragen gesteld over de verschillende woningen, de hoge energiezuinigheid, de architectuur, de deelauto’s, de akoestiek in de binnentuinen en het proces tot de oplevering. De kern van de vragen gaf aan dat de belangstellenden zich al goed hadden voorbereid op het plan.

Mocht je ook aanwezig geweest zijn, bedankt voor je aanwezigheid! Mocht je niet aanwezig geweest zijn, dan willen we je als belangstellende natuurlijk voorzien van de informatie om zo ook thuis alles rustig door te nemen.

Als je onderaan de pagina klikt, kom je op de pagina waar je de digitale brochure, plattegronden per bouwnummer, prijslijst en de inschrijfprocedure kunt vinden. Wil je liever de brochure letterlijk in handen hebben? Dan ligt deze klaar bij De Koning makelaars aan de Zandweg 141 in De Meern.

Door te vragen, doe je een betere inschrijving
We kunnen ons voorstellen dat als je de brochure, plattegronden en prijslijst hebt doorgenomen, er vragen naar boven komen, want elke woning in Levels is namelijk uniek! Om voor jezelf een gerichte inschrijving te doen, ben je uitgenodigd om op één van onderstaande speciale Levels open dagen!

Op deze momenten is er een makelaar aanwezig die het plan heel goed kent en je helemaal mee kan nemen door het plan heen.  De koffie staat voor je klaar op ons kantoor aan de Zandweg 141 in De Meern op:

Wanneer en hoe laat?

Dinsdag                       24 september                           van 13.00uur tot 17.30 uur
Woensdag                  25 september                          van 18.00uur tot 21.00 uur
Donderdag                 26 september                           van 09.00uur tot 13.00 uur

Veel plezier met het doornemen van de informatie en we zien graag je digitale inschrijving tegemoet, dit zodat jij ook kunt genieten van de kwaliteiten van het next level wonen!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens