Start verkoop | Levels, Utrecht

Op dinsdag 17 en woensdag 18 september aanstaande is het zover! Dan gaat de verkoop van start van het nieuwbouwproject Levels in Leidsche Rijn Centrum, een uniek projectplan met een divers woningaanbod. 

Het verkoop evenement vindt op beide dagen van 18.00 tot 21.00 uur plaats in SOIA, aan de Kanaalweg 199 in Utrecht. Tijdens deze inloopavond kunt u met al uw vragen over dit project terecht bij het aanwezige verkoopteam. Ook kunt u tijdens deze avond de verkoopdocumentatie afhalen. 

Omdat het gebied in Leidsche Rijn volop in ontwikkeling is heeft de gemeente Utrecht een interactieve plankaart gemaakt en deze wordt eens in de zoveel maanden aangepast met nieuwe informatie. Op deze interactieve plankaart is ook het project Levels terug te vinden. De interactieve plankaart treft u op onderstaande link https://www.utrecht.nl/fileadmin/uploads/documenten/wonen-en-leven/bouwen/bouwprojecten/leidsche-rijn/_lr_centrum/Plankaart-Leidsche-Rijn-centrum.pdf?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=1227&hash=6ee5d51bc0a805a9856a7249e3ea4a2d 

Veelgestelde vragen

Wat zijn de V.O.N.-prijzen?
Op dit moment zijn er nog geen V.O.N.-prijzen bekend. Deze zullen pas bij de start verkoop bekend worden.
Is er al een brochure met meer informatie?
De brochure zal vlak voor de start verkoop op de website komen te staan, daarnaast kunt u ook de brochure in ontvangst nemen bij de start verkoop op 17 & 18 september.
Hoe zit het met parkeren bij de woningen?
In Leidsche Rijn Centrum Oost zal er betaald parkeren worden ingevoerd op straat. Voor het project Levels kunnen wij u melden dat er een parkeergarage onder de woonblokken wordt gerealiseerd met daarbij ruimte voor één auto. Daarnaast is er ook plek in deze parkeergarage voor de elektrische deelmobiliteit die wordt aangeboden bij dit project.
Wanneer is de start bouw?
Tijdens de start verkoop zal er een globale planning worden gepresenteerd.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens