Succesvolle start verkoop Gouwse Tuinen fase 2, Gouda

17 juni 2019

Veel enthousiasme tijdens “De Dag van de Bouw” in het Goudse Westergouwe

Afgelopen zaterdag deed Westergouwse ook mee met De Dag van de Bouw: geïnteresseerden kunnen dan een kijkje achter de schermen nemen op de bouwplaats. De bezoekers konden onder andere een aantal opengestelde woningen bezichtigen, zich laten voorlichten over de te koop staande woningen en voor kinderen was er van alles te doen. Ook was het mogelijk om een rit met een huifkar door de wijk te maken en er was een excursie samen met een ecoloog. “Ik wist niet dat er zoveel groen en ruimte is in Westergouwe, wat een verassing!” was een reactie van een enthousiaste bezoeker van de rondleiding met de ecoloog.

Ook was het mogelijk tot in de top van het appartementencomplex Wieringenhof te gaan om zo te ervaren hoe het gebouw in aanbouw is en uiteraard het fantastische uitzicht te ervaren. Je kijkt hier tot de skyline van Rotterdam!

De verkopende makelaars waren aanwezig om de projecten te presenteren die in verkoop zijn. Zo hebben wij veel enthousiaste bezoekers gesproken voor de nieuwe fase van Gouwse Tuinen. Kortom: Een bijzonder geslaagde dag! Meer weten over de wijk of interesse in een woning? Kijk dan op www.westergouwe.nl of bezoek onze website voor te koop staande projecten.

Inschrijven kan tot maandag 24 juni 12.00u

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Gouwse Tuinen fase 2?

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!