Succesvolle start verkoop Gouwse Tuinen fase 2, Gouda

Veel enthousiasme tijdens “De Dag van de Bouw” in het Goudse Westergouwe

Afgelopen zaterdag deed Westergouwse ook mee met De Dag van de Bouw: geïnteresseerden kunnen dan een kijkje achter de schermen nemen op de bouwplaats. De bezoekers konden onder andere een aantal opengestelde woningen bezichtigen, zich laten voorlichten over de te koop staande woningen en voor kinderen was er van alles te doen. Ook was het mogelijk om een rit met een huifkar door de wijk te maken en er was een excursie samen met een ecoloog. “Ik wist niet dat er zoveel groen en ruimte is in Westergouwe, wat een verassing!” was een reactie van een enthousiaste bezoeker van de rondleiding met de ecoloog.

Ook was het mogelijk tot in de top van het appartementencomplex Wieringenhof te gaan om zo te ervaren hoe het gebouw in aanbouw is en uiteraard het fantastische uitzicht te ervaren. Je kijkt hier tot de skyline van Rotterdam!

De verkopende makelaars waren aanwezig om de projecten te presenteren die in verkoop zijn. Zo hebben wij veel enthousiaste bezoekers gesproken voor de nieuwe fase van Gouwse Tuinen. Kortom: Een bijzonder geslaagde dag! Meer weten over de wijk of interesse in een woning? Kijk dan op www.westergouwe.nl of bezoek onze website voor te koop staande projecten.

Inschrijven kan tot maandag 24 juni 12.00u

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens