Karakteristieke nieuwbouw | Hart van de Meern

In de dorpskern van het Utrechtse plaatsje De Meern wordt Hart van de Meern gerealiseerd. Zoek je een woning aan het water, aan het groene plein of toch liever aan het park? Er is een gevarieerd aanbod van woningtypes, zo is er voor ieder wat wils.

Het nieuwbouwproject is uniek gelegen in de dorpskern  met een mooie ligging aan de Leidsche Rijn. Hart van de Meern staat voor comfortabel en rustig wonen met alle voorzieningen op een steenworp afstand. Ook zijn de stad Utrecht en Leidsche Rijn Centrum op de fiets bereikbaar.

Het woningaanbod bestaat uit 57 eengezinswoningen en 11 appartementen. Er is veel diversiteit aangebracht in de verschillende woningtypes. Daarnaast zijn alle woningen gasloos, voorzien van een zeer goede isolatie, warmtepomp en zonnepanelen.  

Naar verwachting gaat het project aan het begin van het vierde kwartaal van 2019 in de verkoop. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens