Twee-onder-één-kapwoningen type L in Westvaartpark: klassiek en duurzaam wonen

In Westvaartpark fase 2A in Hazerswoude-Rijndijk zijn nog een aantal fraaie twee-onder-één-kapwoningen van het type L te koop. De woningen bieden je een zee aan ruimte, met parkeerplek op eigen terrein en een heerlijke tuin op het zonnige zuiden.

In totaal komen er 6 twee-onder-één-kapwoningen van het type L in deze fase van Westvaartpark. Met woonoppervlaktes variërend van 154 tot 169 m² zijn ze stuk voor stuk royaal te noemen. De woningen zijn voorzien van een ruime leefkeuken, een fijne woonkamer aan de tuinzijde, drie slaapkamers, een badkamer en een separaat toilet. Daarnaast is er op de tweede verdieping ook nog een open ruimte met een fijn dakraam, waar je volgens de uitgebreide optielijst nog veel mogelijkheden hebt om deze in te delen. Ook beschik je over een garage en plek voor het parkeren van één of twee auto’s.

Interesse of meer weten?

Spreken deze woningen jou aan of ben je benieuwd wat Westvaartpark jou nog meer te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en/of de actuele beschikbaarheid binnen dit nieuwbouwproject.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens