Uitnodiging inloopochtend Weijpoort, Nieuwerbrug

Aan de Weijpoort in Nieuwerbrug aan den Rijn wordt een nieuw, kleinschalig woongebied gerealiseerd. Op deze bijzondere locatie aan de Oude Rijn ontwikkelt GREEN Real Estate B.V. 15 bouwkavels met 15 ligplaatsen voor sloepen in een parkachtige omgeving.

De groene scheggen met doorzicht naar de Oude Rijn vormen daarbij het hoogtepunt van deze bijzondere verkaveling. Op deze plaats kunnen woondromen werkelijk waargemaakt worden. 

De ontwikkeling biedt 15 unieke kansen voor de particuliere bouw van duurzame vrijstaande- en 2 onder 1 kap woningen met een royale tuin in een parkachtige omgeving aan de Oude Rijn.

Tijdens de informatieochtend worden impressies en tekeningen getoond van de toekomstige ontwikkeling. Ontwikkelaar GREEN, een vertegenwoordiger van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de makelaars zijn aanwezig om u te informeren over het plan en uw vragen te beantwoorden. Uw interesse kunt u deze dag eveneens kenbaar maken aan ons.

Wij nodigen u van harte uit voor de informatieochtend op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 11.30 uur in Fort Wierickerschans. Adres Weijpoort 4 te Nieuwerbrug a/d Rijn.

Wij hopen u volgende week zaterdag te begroeten.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens