Uitnodiging inloopochtend Weijpoort, Nieuwerbrug

11 juni 2019

Aan de Weijpoort in Nieuwerbrug aan den Rijn wordt een nieuw, kleinschalig woongebied gerealiseerd. Op deze bijzondere locatie aan de Oude Rijn ontwikkelt GREEN Real Estate B.V. 15 bouwkavels met 15 ligplaatsen voor sloepen in een parkachtige omgeving.

De groene scheggen met doorzicht naar de Oude Rijn vormen daarbij het hoogtepunt van deze bijzondere verkaveling. Op deze plaats kunnen woondromen werkelijk waargemaakt worden. 

De ontwikkeling biedt 15 unieke kansen voor de particuliere bouw van duurzame vrijstaande- en 2 onder 1 kap woningen met een royale tuin in een parkachtige omgeving aan de Oude Rijn.

Tijdens de informatieochtend worden impressies en tekeningen getoond van de toekomstige ontwikkeling. Ontwikkelaar GREEN, een vertegenwoordiger van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk en de makelaars zijn aanwezig om u te informeren over het plan en uw vragen te beantwoorden. Uw interesse kunt u deze dag eveneens kenbaar maken aan ons.

Wij nodigen u van harte uit voor de informatieochtend op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 11.30 uur in Fort Wierickerschans. Adres Weijpoort 4 te Nieuwerbrug a/d Rijn.

Wij hopen u volgende week zaterdag te begroeten.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Weypoortsche Reede?

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede

In verkoop
Meer informatie

Weypoortsche Reede

Nieuwerbrug aan den Rijn


€ 180.000 tot € 515.000
15 woningen beschikbaar

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!