update Weypoortsche Reede, Nieuwerbrug a/d Rijn

De inloopochtend op 22 juni ligt al weer een paar maanden achter ons. Er is ondertussen op veel fronten hard gewerkt.

De gebouwen zijn afgebroken, het puin is gebroken en de sanering –die veel kleiner van omvang was dan vooraf  geschat- is uitgevoerd. De eigenaar gaat de komende weken de kavel bouwrijp maken.

Wij hebben veel mensen gesproken. De stedenbouwkundige inrichting met de scheggen spreekt de mensen aan maar ook dat er over veel details is nagedacht en dat er een hoog afwerkingsniveau  wordt toegepast in de algemene ruimten door de ontwikkelaar.

Er zijn diverse mensen bezig met het laten ontwerpen en uittekenen van hun eigen villa op een van de kavels 1 t/m 8 en 15  en in bouwteam verband wordt de laatste hand gelegd aan de woningen 9 t/m 12 en 13 en 14. Voor deze woningen zijn diverse kandidaten die een optie hebben.

Voor 1 november zijn de ontwerpen definitief en voor 1 december zijn de verkoopprijzen van deze woningen ook bekend.

Het streven is om te starten met bouwen met de woningen 9 t/m 15  1 april 2020.

Om je een beeld te geven hoe het er gaat uitzien zullen wij een volgelvlucht  opmaken van 9 tot en met 15 zodra deze woningen definitief zijn. Zodra wij deze op de site plaatsen zullen wij dit je berichten.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens