Verhuur fase 2 gestart! | Hof van Leyland, Woerden

Verhuur fase 2 gestart! 

De eerste fase is vrijwel verhuurd en nu is de volgende fase in verhuur. In totaal zijn er 6 woningen bij gekomen, huurprijs vanaf EUR 1.210,- per maand en lopen op tot EUR 1.340,- Afhankelijk van het bouwnummer.

In Hof van Leyland vind je het allemaal, natuur, gezellige hofjes, een fijne woonomgeving voor jou en de kids en luxe afgewerkte woningen.

Jouw keuken is klaar voor de mooiste gerechten! De wanden zijn sausklaar, zet jouw persoonlijke kleur erop en geniet van je prachtige nieuwe woning met heerlijke tuin.

De oplevering staat gepland voor mei dus deze zomer kun je al riant wonen.

Kom jij de woningen zelf bekijken? Huurders kijkdag op de bouw 12 maart van 15.30 – 17.00 uur.

Interesse? Schrijf je in voor de exclusieve huurwoningen. Let op: er zijn huurvoorwaarden gesteld, dit kun je zelf controleren bij het kopje huurlastenberekening op www.hureninhofvanleyland.nl Voldoet je inkomen niet, neem dan even contact met ons op (0348-488000) en wij kijken naar de mogelijkheden.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens