Verkavelings- en inrichtingsplan Weijpoort in Nieuwerbrug

Op dit moment wordt er in samenspraak met de gemeente hard gewerkt aan een mooi verkavelings- en inrichtingsplan passend bij de omgeving met veel groen en ruimte en hierop komen bouwkavels.

De toekomstige verkaveling krijgt steeds meer vorm. Er komen twee scheggen. Scheggen zijn de “groene doorzichten” georiënteerd Noord – Zuid en aan die scheggen komen straks de woningen te staan. Maar het zou het gebied schaden als wij het daarbij laten zitten.

Langs de Oude Rijn willen wij straks de bewoners van de huizen ook een mooi uitzicht op het water geven.

De haven is ondertussen getekend, ieder huis krijgt een ligplaats. Varen kan naar De Kaag, Amsterdam of dichterbij naar Woerden het moet allemaal kunnen.

Het inrichtingsplan wat u nu ziet geeft de richting aan en met enkele weken verwachten wij duidelijkheid te geven over de exacte verkaveling. In samenwerking met een architect, de stedenbouwkundige, de ontwikkelaar en wij als makelaar puzzelen wij nu op de juiste verkaveling. 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens