Verkoop van De Opkamer gaat bijna van start!

De verkoop van de 37 koopwoningen in De Opkamer gaat bijna van start. Op dinsdag 4 juni aanstaande ben je tussen 19:00 en 21:00 van harte welkom bij de start verkoop die plaatsvindt bij De Schulenburch in Kamerik.

Op deze locatie staat het verkoopteam deze avond voor je klaar om je alles te vertellen over dit fantastische nieuwbouwproject. Eventuele vragen over het project en de woningen beantwoorden wij graag, ook ligt de verkoopbrochure voor je klaar.

Vanaf dat moment is het ook mogelijk om je via jouw persoonlijke omgeving op de projectwebsite in te schrijven voor de woning(en) of appartement(en) van jouw voorkeur.

 

Bereid je financiële situatie voor

Tijdens de inschrijfperiode wordt gevraagd naar een leenverklaring van een hypotheekadviseur. Bij het project zijn OpMaat Financieel adviseurs aangesloten die hier kosteloos de tijd voor maken. Bezoek de projectwebsite om contact met hen op te nemen of bel ons om dit te organiseren.

 

Activeer alvast jouw woonaccount

Op de projectwebsite van De Opkamer kun je inmiddels de plattegronden en prijsranges vinden per type. Sla hier alvast je favoriete types op zodat als straks de website open staat voor inschrijven je gemakkelijk je voorkeuren terug kunt vinden.

 

Meer weten?
Wil je graag meer weten over De Opkamer, maar ben je niet in de gelegenheid om op dinsdag 4 juni langs te komen? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens