Verkoop Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk gestart

De verkoop van Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk is gestart! Inschrijven is mogelijk tot maandag 7 juni a.s. om 12 uur. De bebouwing in Westvaartpark zal uit diverse woningtypes bestaan zodat er altijd een droomhuis voor jou bij zit.

We maken het je heel makkelijk. Als je de volgende drie vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden, hebben wij jouw ideale woonomgeving gevonden:
• Wil je graag wonen met het comfort van een nieuwbouwwoning maar geef je de voorkeur aan oud-Hollandse architectuur?
• Geniet je van natuur, rust en ruimte maar is het ook wel lekker als de stad in een kwartiertje te bereiken is?
• Staat duurzaamheid hoog op jouw wensenlijst?

Als je bovenstaande allemaal kunt afvinken, wacht dan niet langer en schrijf je in.

Oud-Hollands
Er zullen straks twee werelden perfect samensmelten in het pittoreske Hazerswoude-Rijndijk. In het nieuw te ontwikkelen Westvaartpark combineren we namelijk hartverwarmende nostalgie met ultieme duurzaamheid. Het geheel wordt gekenmerkt door een typische oud-Hollandse bouwstijl in een nieuw jasje. 

Duurzaam
Bij de ontwikkeling van de woningen in Westvaartpark staat duurzaamheid hoog in het vaandel. De woningen in dit project worden ‘BENG”gebouwd. BENG staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Dit wil zeggen dat het gebouwgebonden energieverbruik bijna nul is. 

Rust en ruimte
De typische lange sloten uit het oud-Hollandse polderlandschap keren in overvloed terug binnen de wijk. Eromheen zal plaats worden behouden voor het reeds aanwezige natuurgebied. Hierdoor zal er voor jou, tijdens iedere wandeling, rust en ruimte zijn. Een plek waar natuur en woningbouw elkaar ontmoeten en versterken. Op deze manier ontstaat een splinternieuwe wijk boordevol oer-Hollands karakter.

Locatie
Westvaartpark ligt centraal in het Groene Hart in het gemoedelijke dorp in Hazerswoude-Rijndijk op nog geen 15 min van de gezellige, historische binnenstad van Leiden. Maar bijvoorbeeld ook het strand van Katwijk, het centrum van Den Haag of Schiphol zijn binnen een half uur te bereiken.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens