Wakker worden met uitzicht op het water | Wonen in Westend, Roelofarendsveen

In de zomer van 2020 vanuit je achtertuin weg varen naar het Braassemermeer? Dat kan! Op het Middeneiland zijn nog 3 woningen beschikbaar. De oplevering staat gepland in het 2e kwartaal van 2020.

Deze fase van Wonen in Westend telt in totaal 34 woningen met een gevarieerde uitstraling. Sommige woningen hebben een rieten kap, anderen dieprode dakpannen en er zijn fraaie combinaties met steen en hout. Daarnaast geniet je in deze heerlijke omgeving van landelijke weggetjes, witte bruggetjes en mooie groenstroken. 

Voor veel mensen is Utrecht de meest centrale plek van Nederland. Roelofarendsveen is zeker een goede tweede. Helemaal in de Randstad. Roelofarendsveen ligt namelijk midden in het centrum van de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Even lekker uitwaaien? Binnen 20 minuten ben je op het strand. 

Heb jij interesse in één van de laatste beschikbare woningen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Zij vertellen je graag meer!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens