Waterrijk Boskoop tweekappers

In het nieuwbouwproject Waterrijk in Boskoop woon je in een mooie landelijke en waterrijke omgeving. De levendige wijk is al aardig tot bloei gekomen. In fase 4a komen er nog een aantal mooie twee-onder-één-kapwoningen bij. Er zijn er nog enkele beschikbaar.

De twee-onder-één-kapwoningen in Waterrijk fase 4 zijn ontworpen door verschillende architecten. Hierdoor heb je de keuze uit diverse type woningen. De twee-onder-één-kapwoningen hebben allemaal een achtertuin, een zijtuin met parkeerruimte voor twee auto’s en een vrijstaande berging in de tuin. De woningen hebben alles wat je van een modern onderkomen mag verwachten. Wel kun je naar wens één of meerdere opties aan de woning toevoegen. Een carport of een garage zijn bijvoorbeeld voor de meeste woningen als optie beschikbaar.

Wil je meer weten over deze woningen, de bijbehorende opties en welke er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens