Weijpoort Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemeenteraad van Bodegraven-Reeuwijk heeft in haar laatste Raadsvergadering van 2018 het bestemmingsplan voor de locatie Weijpoort 20-22 te Nieuwerbrug aan den Rijn vastgesteld.

Totaal 16 woningen waarvan 12 vrijstaand en 4 twee onder 1 kap woningen. Aan het Jaagpad en de Oude Rijn, midden in het Groene Hart en op de scheidslijn van “Holland en Utrecht” met om de hoek fort Wierickeschans.

De gemeente en de ontwikkelaar hebben de ambitie om duurzame woningen te ontwikkelen. Woningen met een EPC van maximaal 0,2 en uiteraard zonder gas. Om extra wooncomfort te creëren voor de bewoners is het mogelijk te verwarmen en te koelen, met als bron de bodem(warmte).

Ook hebben zij afspraken gemaakt over de aanleg van een haventje, het groen, de doorzichten en zorgen dat de kwaliteit die gemaakt wordt in stand blijft.

Een mooie uitdaging voor 2019 en met de transformatie van deze locatie komt er in 2019 een einde aan bedrijfsactiviteiten met haar vele (vracht)auto bewegingen in dit mooie Groen / Blauwe gebied.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens