Werkzaamheden Weijpoort te Nieuwerbrug a/d Rijn

De gebouwen waar Bunnik jaren haar bedrijf in uitoefende zijn ondertussen afgebroken.

Er wordt hard gewerkt. Nu na ruim 4 maanden slopen zijn alle opstallen verdwenen en liggen er grote bergen puin welke met een paar weken worden verwerkt om als recycling materiaal weer te worden gebruikt.

Met groot materieel worden de opstallen en de verharde ondergrond “klein gemaakt”.  Zoveel restmateriaal en overdag grote kranen die aan het werk zijn vraagt om een veilige afscherming.

Het is in jaren nog niet zo vlak geweest als nu! Nog even en dan ligt de hele locatie er netjes uitgevlakt bij; te wachten totdat er gebouwd gaat worden.

Het bedrijf Bunnik is ondertussen vertrokken naar Alphen aan den Rijn maar het is ook Bunnik die alles opruimt. Mooi dat je als bedrijf jaren een locatie en gebouwen gebruikt en dat wanneer je vertrekt ook alles weer opruimt en de volgende gebruiker straks met een schone lei kan starten.

Op een paar honder meter afstand ligt Fort Wierickeschans. Eén van de forten van de Waterlinie. De Waterlinie was in 1672 een belangrijk wapen om de Franse soldaten die in grote getalen ons land binnen trokken te keren. Wie niet sterk is moet slim zijn en zo kon het zijn dat de polders onder water werden gezet om de vijand te keren.

Onderstaand enkele foto's van het uitzicht dat de toekomstige bewoners zullen krijgen, kortom genieten!

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens