Westvaartpark fase 2A 1 juli in verkoop

De verkoop van 42 nieuwbouwwoningen in nieuwbouwproject Westvaartpark fase 2A in Hazerswoude-Rijndijk.

Westvaartpark wordt een splinternieuwe wijk met een oud-Hollands karakter. De typische lange sloten uit het oud-Hollandse polderlandschap keren in overvloed terug binnen de wijk. Eromheen wordt plaats behouden voor het reeds aanwezige natuurgebied. De groenrijke omgeving met zijn herkenbare architectuur wordt een echte eye-catcher voor Hazerswoude-Rijndijk. Dit maakt het een unieke wijk waar het straks heerlijk wonen is.

Wonen in Hazerswoude-Rijndijk
Hazerswoude-Rijndijk ligt in Zuid-Holland, midden in het Groene Hart en behoort tot de gemeente Alphen aan den Rijn. Met een inwonersaantal van circa 5.500 vormt Hazerswoude-Rijndijk een sereen en gemoedelijk dorp tussen de drukte van de grote steden in. In het dorp en de directe omgeving vind je diverse essentiële winkels, basisscholen en overige voorzieningen zoals een sportschool en tuincentrum. Dagje winkelen? Dan sta je zowel met auto of fiets binnen no-time in het centrum van Leiden of Zoetermeer.

Schrijf je in voor Westvaartpark fase 2A
Wil jij kans maken op een woning in deze fase van Westvaartpark? Schrijf je dan vanaf aanstaande vrijdag 1 juli in voor de woning van jouw voorkeur. Dit kan via de projectwebsite van Westvaartpark tot uiterlijk maandag 11 juli a.s. 12.00 uur. Hulp nodig bij de inschrijving? De verkopend makelaar helpt je graag verder.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens