Weypoortsche Reede | Wij gaan bouwen!

12 juni 2020

De eerste fase van Weypoortsche Reede is een feit, wij gaan bouwen! Medio oktober starten we met de bouw van de eerste vier woningen.

Weypoortsche Reede biedt u de gelegenheid een kant-en-klare twee-onder-een kap woning aan te kopen in een prachtige groene omgeving met een ligging aan de Oude Rijn. De woningen zijn gesitueerd aan een hofje en scheggen (groene doorzichten). De locatie wordt in een parkachtige sfeer gebracht met mooie lantaarns, (fruit)bomen, hagen als erfafscheidingen, een klimboom, grasveldjes en een heuse BBQ-plaats. Een ligplaats voor de sloep in de eigen haven van de ontwikkeling is inbegrepen bij de kavel.

Op dit moment is er nog één woning beschikbaar in deze eerste deelfase; bouwnummer 10. Een prachtige twee-onder-een kap woning met een wel heel luxe uitstraling. Deze riante woning heeft een inhoud van 618 m3 en een GBO van 155 m2  en biedt u de mogelijkheid om riant te wonen in een onderscheidend gebied. De aangrenzende berging is ruim met 11 m2. Het woonprogramma biedt u een riante woonkamer/keuken, een badkamer en vier slaapkamers op de verdiepingen. De uitgewerkte opties stellen u in de gelegenheid om de woning nog uit te breiden met een fraaie tuinkamer of een extra slaapkamer.

Uw voordeel; de bouw start in oktober, dit betekent dat u volgend jaar al kunt wonen in dit prachtige gebied! Informeer vandaag nog bij de makelaar naar de actuele beschikbaarheid.

Weypoortsche Reede, de beste reden om naar huis te gaan…

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Weypoortsche Reede

Volledig verkocht
custom media
Meer informatie

Weypoortsche Reede

Nieuwerbrug aan den Rijn

1 bouwkavel beschikbaar
261m - 947m kaveloppervlak
Prijs nog niet bekend

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!