Sluiseiland - Wonen op je eigen eiland!

Riante herenhuizen en ruime appartementen op een groen en historisch eiland vol verhalen. De online verkoop is gestart. Je kunt inschrijven tot uiterlijk 14 juli 12.00 uur! 

Kijk snel op www.sluiseiland-vianen.nl

Bekijk welk herenhuis of appartement het beste bij je past. Als je één of meerdere woningen hebt gekozen kun je dit via het online inschrijfformulier kenbaar maken.

Centraal in Vianen, tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart vind je Sluiseiland. Een uniek eiland waar grootschalig groen en waterstructuren centraal staan. Sluiseiland neemt een bijzondere plek in de stad in en vraagt dan ook om een bijzondere, kwalitatieve invulling die Vianen nog verder verrijkt.

Geïnspireerd door het sluizencomplex en de vaarroute langs de historische binnenstad. Met een zichtlijn over het hele tracé, een terrasvormige route en karakteristieke bruggetjes ontstaan bijzondere paden die een vitale verbinding vormen tussen de oude en de nieuwe stad.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens