Wonen, werken en leven in De Houttuin!

06 november 2020

Welkom in De Houttuin in Woerden. De houttuin heeft niet voor niets deze naam, in het gebied is er namelijk veel aandacht aan biodiversiteit besteed. Ook in de woningen staan duurzaamheid, energiezuinigheid en comfort voorop.

Op de locatie van het voormalige FNV gebouw in Woerden zal De Houttuin gerealiseerd worden. De 42 appartementen van blok C gaan binnenkort in verkoop.

Aanstaande dinsdagavond 10 november om 19:30 zal er een LIVE webinar zijn om iedereen te informeren over het project, meld je hier aan!

Blok C is het eerste blok wat in verkoop gaat. In blok c van De Houttuin komen 2- en 3-kamerappartementen met woonoppervlaktes variërend tussen de 60 en 85 m². Alle appartementen zijn voorzien van een keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Voor extra opbergruimte is er een inpandige berging in het appartement en je fiets kun je kwijt in de algemene fietsenstalling. Ook aan ruimte voor de auto is gedacht. Deze kun je parkeren in de naastgelegen parkeergarage.

De Houttuin zal worden ingericht als een soort campus, met openbare levendige ruimtes tussen de woonblokken met veel groen en water. Je kunt hier dus heerlijk buiten wandelen of zomers picnicken aan het water. Wil je een terrasje pakken of winkelen? Het kan in het stadscentrum van Woerden dat op nog geen 10 minuten lopen van De Houttuin ligt! Daarnaast is het treinstation op slechts 5 minuten lopen. Vanaf hier ben je met de trein binnen een kwartier in Utrecht of Gouda. 

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom De Houttuin, zoals de datum van de start verkoop? Schrijf je dan hieronder in als geïnteresseerde van dit nieuwbouwproject!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Houttuin?

Bekijk ook het project De Houttuin

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Houttuin

Woerden

Prijsindicatie vanaf € 347.500

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!