Opdrachtgever
Green Real Estate
Locatie
Alphen aan den Rijn
Categorie
Appartementen
Periode
2019 - 2020

Het Havenhuys - Alphen aan den Rijn

De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven, is aan een transformatie ondergaande van bedrijventerrein tot een stads woon-winkelgebied met een mooie recreatiehaven. Met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van de Baronie om de hoek is dit een fantastische plek om te mogen wonen.

Wij hebben Green Real Estate geadviseerd in de gehele planontwikkeling alsmede de verkoop mogen verzorgen.

In het Havenhuys zijn 30 appartementen en vier penthouses ontwikkeld. Stuk voor stuk woningen die het karakter van De Baronie met zich meedragen; industriële uitstraling van de voormalige fabriek gecombineerd met een stijlvol woonconcept.

Het is mondain wonen aan boord van Het Havenhuys!

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens