Opdrachtgever
Smit's Bouwbedrijf
Locatie
Boskoop
Categorie
Woningen en appartementen
Periode
2006 - 2015

Waterrijk - Boskoop

Verspreid over meerdere jaren ontwikkeling is Waterrijk ontstaan, een gevarieerde woonwijk met een ‘natuurlijk’ aanzien op een voormalige tuinderij in Boskoop. Kenmerkend in het project zijn de begroeide oevers aan de achterzijde met kenmerkende Hollandse planten en bloemen.

Voor Smit’s Bouwbedrijf hebben wij vanaf 2006 mogen adviseren bij de ontwikkeling en vanaf 2015 een volledige verkoopontzorging mogen faciliteren.

Het plan omvat totaal 444 woningen in een grote variatie aan typen, van vrijstaand tot rijwoningen en zelfs vier appartementengebouwen. Dit zie je terug in iedere straat en krijgt daardoor een dorps, kleinschalig karakter in een groot plan.

Waterrijk Boskoop: een BUITENkans.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens