Opdrachtgever
Smit's Bouwbedrijf
Locatie
Boskoop
Categorie
Woningen en appartementen
Periode
2006 - 2015

Waterrijk - Boskoop

Verspreid over meerdere jaren ontwikkeling is Waterrijk ontstaan, een gevarieerde woonwijk met een ‘natuurlijk’ aanzien op een voormalige tuinderij in Boskoop. Kenmerkend in het project zijn de begroeide oevers aan de achterzijde met kenmerkende Hollandse planten en bloemen.

Voor Smit’s Bouwbedrijf hebben wij vanaf 2006 mogen adviseren bij de ontwikkeling en vanaf 2015 een volledige verkoopontzorging mogen faciliteren.

Het plan omvat totaal 444 woningen in een grote variatie aan typen, van vrijstaand tot rijwoningen en zelfs vier appartementengebouwen. Dit zie je terug in iedere straat en krijgt daardoor een dorps, kleinschalig karakter in een groot plan.

Waterrijk Boskoop: een BUITENkans.

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens