Opdrachtgever
Janssen De Jong
Locatie
Driebruggen
Categorie
Woningen
Periode
2018 - 2021

Voor de brug - Driebruggen

Aan de zuidkant van het dorp, met de voeten in de polder zal een kwalitatief hoogwaardig nieuw gedeelte van het dorp worden gerealiseerd. Een mooie overgang van de dorpsbebouwing naar de openheid van de polder is hierbij als uitgangspunt genomen. Zo benut de woonwijk de kwaliteiten van het open landschap maximaal ten behoeve van de woonkwaliteit.

Voor Janssen de Jong hebben wij advies mogen geven over de stedenbouwkundige inrichting van het project, marktadvies en ontzorgen bij de verkoop.

Voor de Brug is een nieuwe, kindvriendelijke woonwijk met allure. Een hedendaagse mix van landelijke en traditionele architectuur met kenmerkende Driebrugse elementen. Binnen het plan is ruimte voor een kerk, een pastorie, ca. 80 woningen in een rijke variatie aan types, waaronder levensloopbestendige woningen voor de senior.

Voor de Brug; voor ieder wat wils!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens