Opdrachtgever
Janssen De Jong
Locatie
Driebruggen
Categorie
Woningen
Periode
2018 - 2021

Voor de brug - Driebruggen

Aan de zuidkant van het dorp, met de voeten in de polder zal een kwalitatief hoogwaardig nieuw gedeelte van het dorp worden gerealiseerd. Een mooie overgang van de dorpsbebouwing naar de openheid van de polder is hierbij als uitgangspunt genomen. Zo benut de woonwijk de kwaliteiten van het open landschap maximaal ten behoeve van de woonkwaliteit.

Voor Janssen de Jong hebben wij advies mogen geven over de stedenbouwkundige inrichting van het project, marktadvies en ontzorgen bij de verkoop.

Voor de Brug is een nieuwe, kindvriendelijke woonwijk met allure. Een hedendaagse mix van landelijke en traditionele architectuur met kenmerkende Driebrugse elementen. Binnen het plan is ruimte voor een kerk, een pastorie, ca. 80 woningen in een rijke variatie aan types, waaronder levensloopbestendige woningen voor de senior.

Voor de Brug; voor ieder wat wils!

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens