Opdrachtgever
Heijmans Vastgoed - Volker Wessels Vastgoed
Locatie
Gouda
Categorie
Woningen
Periode
2018 - 2020

Aan het polderhart - Gouda

Het eerste project aan deze prachtige groene zone met een doorsnede van ca. 30 a 40 meter die dwars door Westergouwe gaat lopen. 

Wij hebben Heijmans- en Volker Wessels Vastgoed mogen ontzorgen bij de verkoop van dit unieke deelplan in Westergouwe.

18 energieneutrale herenhuizen grenzend met de tuinen aan het Polderhart. Vanaf het hoger gelegen (zonnige) terras hebben de kopers vrij uitzicht over Hollandse weides en het water. Alsof de natuur elk moment je huis kan binnenwandelen.

Royaal wonen aan de groene ader van Westergouwe!

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens