Opdrachtgever
Radix & Veerman
Locatie
Harmelen
Categorie
Appartementen en Woningen
Periode
2017-2018

Goud & Groen - Harmelen

Middenin Harmelen, op een oude schoollocatie, is dit unieke betaalbare project gerealiseerd. Een hof waar een ieder zich thuis kan voelen waar iedere woning een buitenruimte, parkeerplaats en eigen duurzame maatregelen heeft.

Wij hebben in Radix en Veerman mogen bijstaan vanaf het moment van de tender bij de gemeente tot de opleveringen aan toe.

In Goud en Groen zijn 24 duurzame woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Het is een fraai intiem hofje geworden waar zowel starters, jonge gezinnen en senioren zich thuis voelen.

Goud en Groen, een groene omgeving in een koninklijke buurt.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens