Opdrachtgever
Radix & Veerman
Locatie
Harmelen
Categorie
Appartementen en Woningen
Periode
2017-2018

Goud & Groen - Harmelen

Middenin Harmelen, op een oude schoollocatie, is dit unieke betaalbare project gerealiseerd. Een hof waar een ieder zich thuis kan voelen waar iedere woning een buitenruimte, parkeerplaats en eigen duurzame maatregelen heeft.

Wij hebben in Radix en Veerman mogen bijstaan vanaf het moment van de tender bij de gemeente tot de opleveringen aan toe.

In Goud en Groen zijn 24 duurzame woningen ontwikkeld en gerealiseerd. Het is een fraai intiem hofje geworden waar zowel starters, jonge gezinnen en senioren zich thuis voelen.

Goud en Groen, een groene omgeving in een koninklijke buurt.

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens