Opdrachtgever
Janssen de Jong
Locatie
LEIDEN
Categorie
Woningen en appartementen
Periode
2015 - 2016

Wonen aan de Sterrewacht - Leiden

In de binnenstad van Leiden aan de Witte Singel en naast de Oude Sterrewacht en de Hortus Botanicus is Wonen aan de Sterrewacht ontwikkeld. Een overweldigend aantal geïnteresseerden gaf de bijzonderheid van deze locatie aan.

Voor Janssen de Jong projectontwikkeling hebben wij de verkoop succesvol mogen verzorgen.

Op deze unieke locatie hartje centrum Leiden zijn 16 woningen en 14 appartementen met ondergrondse parkeergarage ontwikkeld. De Sterrewacht is met respect voor het verleden ontwikkeld; het harmonieus inpassen van de nieuwe ontwikkeling in de historische setting.

Sterrewacht: Een nieuw monument.

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens