Opdrachtgever
Synchroon
Locatie
Leiden
Categorie
Appartementen
Periode
2020 - 2021

Octagon - Leiden

In het centrum van Leiden, tussen het station en de historische binnenstad wordt Octagon ontwikkeld. Octagon wordt gerealiseerd op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro aan de stationsweg en vormt een onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied. Het doel van het nieuwe stationsgebied is om ook de historische binnenstad en het moderne Bio Science Park beter met elkaar te verbinden. Daarmee wordt het een gebied “waar gisteren morgen ontmoet”. In dit galante moderne complex komt wonen, werken en verblijven op harmonieuze wijze samen.

Wij hebben Synchroon mogen adviseren met gedegen marktonderzoek en mogen ontzorgen met de verkoop van beide woontorens.

Op deze centrale plek in Leiden komen maar liefst 79 appartementen verdeeld over de beide woontorens. De plint van het gebouw biedt ruimte aan een tweetal commerciële ruimten, een hotel met circa 125 kamers en een parkeergarage.

Dat is galant wonen in Octagon!

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens