Opdrachtgever
Synchroon
Locatie
Leiden
Categorie
Appartementen
Periode
2020 - 2021

Octagon - Leiden

In het centrum van Leiden, tussen het station en de historische binnenstad wordt Octagon ontwikkeld. Octagon wordt gerealiseerd op de plek van het oude kantoor van de ABN Amro aan de stationsweg en vormt een onderdeel van de totale metamorfose van het stationsgebied. Het doel van het nieuwe stationsgebied is om ook de historische binnenstad en het moderne Bio Science Park beter met elkaar te verbinden. Daarmee wordt het een gebied “waar gisteren morgen ontmoet”. In dit galante moderne complex komt wonen, werken en verblijven op harmonieuze wijze samen.

Wij hebben Synchroon mogen adviseren met gedegen marktonderzoek en mogen ontzorgen met de verkoop van beide woontorens.

Op deze centrale plek in Leiden komen maar liefst 79 appartementen verdeeld over de beide woontorens. De plint van het gebouw biedt ruimte aan een tweetal commerciële ruimten, een hotel met circa 125 kamers en een parkeergarage.

Dat is galant wonen in Octagon!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens