Opdrachtgever
Green Real Estate
Locatie
Nieuwerbrug aan den Rijn
Categorie
vrije kavels en villa's
Periode
2018-2021

Weypoortsche Reede - Nieuwerbrug aan den Rijn

Dit voormalige bedrijfsterrein is getransformeerd naar een parkachtige woonomgeving met diverse bouwkavels. Aan de Weijpoort in Nieuwerbrug aan den Rijn wordt dit onderscheidende project ontwikkeld. De woonkavels zijn gesitueerd aan twee scheggen en een hofje wat het wonen een intiem karakter meegeeft.

Bij de Weypoortsche Reede hebben wij Green Real Estate mogen adviseren in de gehele planontwikkeling alsmede mogen ontzorgen bij de verkoop.

Hier hebben particulieren de kans gekregen om opdracht te geven tot de bouw van een vrijstaande- of 2-onder-1-kapwoning naar wens. Een eigen ligplaats voor een sloep in de nieuwe haven van de Weypoortsche Reede is inbegrepen. Wij zijn trots op hoe deze transformatielocatie is ontwikkeld!

Rust, vrijheid, water én groen… Weypoortsche Reede

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens