Opdrachtgever
Van Wengerden en Visser
Locatie
Nieuwveen
Categorie
Woningen
Periode
2016-2017

Land van Boer Bos - Nieuwveen

Wonen in Het Land van Boer Bos, dat klinkt al heel idyllisch. Dit creatieve plan is een unieke kans geweest voor zowel starters én doorstromers om hun droomhuis te realiseren.

Wij hebben in het Land van Boer Bos Van Wengerden en Visser mogen bijstaan vanaf het moment van de aankoop van de grondpositie tot de opleveringen aan toe.

Het is prettig wonen in het Land van Boer Bos. De natuur is altijd dichtbij. Alle zestig woningen hebben een grote zonnige tuin, sommige zelfs met uitzicht over de polders van Nieuwveen. De kinderen kunnen heerlijk en veilig spelen in de speeltuin. Deze centrale plek wordt niet alleen voor hen erg leuk, maar het is ook een gezellige ontmoetingsplaats voor de ouders..

Het is goed vertoeven in het Land van Boer Bos.

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens