Opdrachtgever
VanWinden
Locatie
Utrecht
Categorie
Woningen
Periode
2016-2020

TwentyFour - Utrecht

In het hart van Leidsche Rijn ligt de wijk Het Zand, langs de oorspronkelijke verbindingsweg tussen Utrecht en De Meern die de naam ‘t Zand draagt.

Door de aanwezigheid van oude boerderijen, fruitboomgaarden, brede lanen en slootjes aan het lint, heeft de wijk haar landelijke karakter behouden.

De villa’s en herenhuizen die in TwentyFour gebouwd zijn die zijn op maat gemaakt voor de toekomstige bewoners. Een intensief en dynamisch proces én vooral een leuk proces. Bij dit project stond en staat de koper centraal en de laatste die ingestapt is dat is de aannemer.

Op deze manier krijgt de klant maatwerk tegen minimale meerkosten en dat is echt uniek te noemen. In het proces van ontwerpen bouw je een hechte en eerlijke band op met de toekomstige bewoners, je ontwerpt samen een persoonlijke droomwoning.

Je woont en leeft hier in een ontspannen omgeving met alle voorzieningen om de hoek.

TwentyFour genieten.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens