Opdrachtgever
Delta Ontwikkelingsgroep
Locatie
WOERDEN
Categorie
Appartementen
Periode
2006-2012

Singelkwartier - Woerden

De ultieme combinatie van stadse gezelligheid, rust en natuur, dát is Singelkwartier. Gelegen aan de rand van het centrum van Woerden biedt het álles: korte afstanden naar de grote steden, de mooiste natuurgebieden om de hoek én het oude hart van de stad op loopafstand.

Om Singelkwartier met haar 40 appartementen aan te laten sluiten op het groen van de omgeving is gekozen om het project te verrijken met een aantrekkelijke tuin die een oase van rust en groen creëert. Er is voor gekozen om tussen de bouwblokken te werken met groene bodembedekkers, strakke groenblokken en transparante bomen en struiken. Daarbij is in het oog gehouden dat de verbinding en het zicht tussen de elementen Singel, tuin en gebouwen blijven bestaan.

Wij hebben Delta Ontwikkelingsgroep geadviseerd in de jaren voorafgaand aan de verkoop alsmede voor hen de verkoop mogen ontzorgen.

Stijlvol wonen aan de Singel in het Singelkwartier.

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens