Opdrachtgever
Bam Wonen
Locatie
Woerden
Categorie
Appartementen
Periode
2020 - 2021

De Houttuin - Woerden

Op de locatie van het voormalige FNV-pand in Woerden komt een nieuwe hotspot om te wonen, te werken en te ontspannen: De Houttuin. In De Houttuin komen zes moderne appartementengebouwen en een parkeergarage. Dit project is de eerste échte stap naar het transformeren van bedrijventerrein Middelland-Noord naar een nieuw stedelijk woon- en werkgebied in Woerden.

Wij hebben voor Bam Wonen mogen adviseren bij de aankoop van de grondpositie en verhouding huur- / koopappartementen alsmede mogen ontzorgen bij de verkoop van de koopappartementen.

Op deze nieuwe woonlocatie in Woerden komen in totaal zes appartementengebouwen; twee appartementengebouwen van de woningbouwvereniging, twee appartementengebouwen met middeldure huurwoningen en twee appartementengebouwen van Bam Wonen, in totaal 265 huur- en koopwoningen.

Wonen, werken en leven; dat is De Houttuin!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens