Opdrachtgever
Bemog
Locatie
Woerden
Categorie
Appartementen en woningen
Periode
2017-2018

Schildersgilde - Woerden

Op de locatie van een voormalige basisschool is de Schildersgilde ontstaan. Een duurzaam project middenin een bestaande woonwijk.

Wij hebben BEMOG bijgestaan vanaf het aankopen van de grondpositie tot en met de oplevering van de woningen.

Schildersgilde heeft voor ieder wat wils, van huurwoningen tot appartementen en prachtige gezinswoningen. Het project omringd het binnenhof wat doorloopt in het openbaar groen. Aan de ene zijde van het project vijf appartementen en aan de andere zijden 6 terraswoningen en 11 herenhuizen.

Kleur bekennen, dat doe je in de Schildersgilde; GROEN!

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens