Opdrachtgever
Synchroon
Locatie
Woerden
Categorie
Appartementen en woningen
Periode
2020 - 2021

WITT - Woerden

Op de voormalige locatie van tuincentrum Pels aan de Johan de Wittlaan in Woerden is een prachtig woongebied ontworpen. Als afsluitende woonlocatie tussen de nieuwbouw tegenover het station en de bestaande bouw van de jaren ’70 woonwijk Staatsliedenkwartier komt WITT.

Wij hebben Synchroon mogen adviseren met gedegen marktonderzoek en mogen ontzorgen met de verkoop van het project.

Op deze centrale plek in Woerden, op loopafstand van het station en de historische binnenstad komen in totaal 112 woningen; 38 ruime gezinswoningen met een unieke indeling waarbij is nagedacht over de hedendaagse levensstijl zoals bijvoorbeeld thuiswerken (er komt zelfs een gezamenlijk paviljoen in de binnentuin), 49 koopappartementen en 25 huurappartementen van de woningbouwvereniging.

Dat is met recht wijs wonen in Woerden!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars en Fides makelaars. 
Onze passie is het om:
 • Van advies te voorzien in ieder facet van een nieuwbouwproject;
•  Potentiële kopers te begeleiden bij het aankopen van een nieuwbouwwoning of appartement.

Het is onze missie om voor woningkopers hun woondromen waar te maken. Bij De Koning makelaars en Fides makelaars verstaan wij onder woondromen waarmaken.

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens