Opdrachtgever
Synchroon
Locatie
Woerden
Categorie
Appartementen en woningen
Periode
2020 - 2021

WITT - Woerden

Op de voormalige locatie van tuincentrum Pels aan de Johan de Wittlaan in Woerden is een prachtig woongebied ontworpen. Als afsluitende woonlocatie tussen de nieuwbouw tegenover het station en de bestaande bouw van de jaren ’70 woonwijk Staatsliedenkwartier komt WITT.

Wij hebben Synchroon mogen adviseren met gedegen marktonderzoek en mogen ontzorgen met de verkoop van het project.

Op deze centrale plek in Woerden, op loopafstand van het station en de historische binnenstad komen in totaal 112 woningen; 38 ruime gezinswoningen met een unieke indeling waarbij is nagedacht over de hedendaagse levensstijl zoals bijvoorbeeld thuiswerken (er komt zelfs een gezamenlijk paviljoen in de binnentuin), 49 koopappartementen en 25 huurappartementen van de woningbouwvereniging.

Dat is met recht wijs wonen in Woerden!

Wat kunnen we voor u betekenen?


Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning en Fides makelaars. Onze passie is u begeleiden in ieder aspect van het nieuwbouwtraject. 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van uw project in ieder stadium en kenmerken die door onzeopdrachtgevers aan ons gegeven worden zijn onder andere; 
- Daadkrachtig 
- Concreet 
- Creatief 
- Enthousiast 
- Betrouwbaar 

Of u nu bezig bent met de verwerving van een locatie of als u al aan de voet staat van de verkoop van uwproject. In ieder stadium kunnen wij u voorzien van gedegen marktanalyses, trends op de woningmarkten planadvies voor de korte en lange termijn. 

Dat geeft niet alleen ons maar ook úw project energie! 

Zullen wij eens kennis maken?

Maak een afspraak

Zij gingen u voor

Om trots op te zijn. Een greep van klanten die hun opdrachten met volste vertrouwen bij De Koning makelaars neerleggen. Wederzijds vertrouwen is het geheim van een succesvolle samenwerking. De diversiteit aan opdrachten is wat de werkzaamheden van De Koning makelaars kleurt.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

ERA NVM funda

NVM nieuwbouwspecialist

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens