Zoutmansweg 28-30

Reeuwijk

577m² tot 577m² perceeloppervlakte

€ 550.000

Wat zijn mijn woonlasten?

Omschrijving

Op een unieke locatie in Reeuwijk, een prachtig gelegen kavel om uw droomwoning te bouwen!

Dit is met recht een buitenkans om in het mooie Reeuwijk naar geheel eigen idee en wens uw huis te (laten) bouwen. Wie droomt daar nu niet van? Wonen in een prachtig, rustig dorp maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik.
De kavel is gelegen op een mooie centrale locatie met vrij uitzicht over water en groen en directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Aan de achterzijde van de kavel heeft u een privé oprit, geschikt voor meerdere auto's. Voor uw woning is een ligplaats.

Op loopafstand vindt u het gezellige winkelcentrum De Miereakker waar u al uw dagelijkse boodschappen kunt doen en voor een hapje en drankje is het Wapen van Reeuwijk met vijf minuten lopen tegenover u.
Ook het gezellige, historische centrum van Gouda is in de buurt: met zijn mooie stadhuis en talrijke steegjes en grachten een absolute aanrader om te bezoeken!
Tegelijkertijd zijn de grote steden als Rotterdam, Utrecht en Den Haag via de nabij gelegen snelwegen A12 en A20 makkelijk en snel bereikbaar.

U koopt de kavel met twee woningen zoals deze er vandaag op staan en zelf maakt u de kavel klaar om een nieuwe woning te bouwen. De bebouwing is dusdanig vervallen dat deze niet te renoveren is en plaats maakt voor uw droomwoning! De spelregels voor het bouwen van uw woning kunt u vinden in het bestemmingsplan (www.ruimtelijkeplannen.nl) of het kavelpaspoort in de brochure. Voordat u overgaat tot aankoop is het verstandig om u te verdiepen in het bestemmingsplan. Hierin vindt u de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuw woonhuis. Op www.ruimtelijkplannen.nl kunt u het bestemmingsplan raadplegen. Informatie is uiteraard ook te verkrijgen bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, afdeling Bouw en woningtoezicht.

Heeft u interesse of verdere vragen neemt u gerust contact met ons op.
Lees meer... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning Nieuwbouw makelaars Woerden
Haven 7
3441 AS Woerden

T: 0348-488005
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens