BIJ MINK

Woerden

Binnenkort in verkoop

BIJ MINK - wil je wonen
Modern wonen in Woerden, een kleine stad met een rijke historie, in het hart van de Randstad? Dat kan Bij Mink, een splinternieuw appartementengebouw met 63 betaalbare én luxe woningen rondom een groene binnentuin.

Bij Mink is een van de eerste grote nieuwbouwprojecten in Woerden sinds lange tijd. Je vindt er appartementen van 50m² tot 110m² en van 2 tot 4 kamers, geschikt voor compacte leefruimtes of ruime gezinsappartementen. Inclusief parkeerplek, voor je eigen auto of een elektrische deelauto.

Maar ook vlak bij het station, winkels en het centrum van Woerden. Een gezellige vestingstad met alle voorzieningen die bij een moderne woonlocatie horen: zorg, cultuur, onderwijs, volop winkels en sportvelden. Maar ook natuur en recreatie, in het waterrijke polderlandschap van het Groene Hart. En dankzij de centrale ligging sta je binnen enkele minuten in het centrum van Utrecht of een van de andere grote steden van de Randstad.

BIJ MINK - is alles dichtbij
De ligging van Woerden is uniek en aantrekkelijk: aan de rand van de polders en bossen in het Groene Hart, maar ook in het centrum van de Randstad.

Vanuit je woning doe je straks je dagelijkse boodschappen vlakbij in het winkelcentrum Snel en Polanen. Je bent ook zó in de grote stad, om te werken, om cultuur op te snuiven of gewoon om een dagje te shoppen of te stappen. Het NS-station ligt op 5 minuten lopen. Van hieruit brengt de trein je comfortabel en zonder overstappen naar Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Vanuit de garage rijd je direct de rondweg op, richting de A12 en de rest van het land. Of stap op de fiets: de royale stalling van Bij Mink komt meteen uit op de fietssnelweg!

BIJ MINK - woon je met plezier
Bij Mink vind je een passend appartement, of je nu toe bent aan een eerste (koop)woning, of op de leeftijd komt dat gemak, bereikbaarheid en weinig woningonderhoud belangrijker worden.

Bij Mink biedt alles wat je nodig hebt: een duurzame energiezuinige woning met een aangename uitstraling en comfort zoals jij dat wilt. Een eigen tuintje. Een terrasje aan het water. Of een balkon met een stijlvolle loggia die zowel beschutting als uitzicht biedt. Er is ruimte voor je auto, maar ook voor je (bak)fiets of scootmobiel in de veilige stalling met laadpalen. En andere bewoners ontmoet je op de gezellige gemeenschappelijke daktuin. Want Bij Mink gaat het om meer dan wonen alleen.
Lees verder... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning Nieuwbouw makelaars Woerden
Haven 7
3441 AS Woerden

T: 0348-488005
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Nieuws

We zijn verheugd om u een update te geven over ons nieuwbouwproject De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met trots kunnen we aankondigen dat er 70% verkocht is en de bouw gaat al over een maand starten (mei van dit jaar)!

04 apr. 2024

De voorbereidingen voor de verkoop BIJ MINK gaan voorspoedig en de planning is dat de verkoop gaat starten nog voor de zomer van 2024. In het plan komen 63 appartementen verdeeld in een gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils dus!

29 mrt. 2024

BIJ MINK neemt als eerste de aftrap voor woningbouw in het nieuwe toekomstige woongebied Het Stationsgebied. Het stationsgebied vormt straks een nieuw woongebied aan de rand van het centrum en nabij het station. Hier wordt een compleet nieuwe wereld gecreëerd.

14 mrt. 2024

Interactieve woningzoeker

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Amsterdamlaan
276 m
Bushalte Amsterdamlaan
329 m
Treinstation Woerden
332 m
Bushalte Station Zuidzijde
335 m
Bushalte Station Zuidzijde
336 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Margrietschool
656 m
Basisschool De Schakel
680 m
Andersenschool
697 m
Margrietschool
846 m
Margrietschool
880 m
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Vodafone
764 m
Albert Heijn
828 m
Zeeman
836 m
Etos/Trekpleister/Douglas
865 m
T-Mobile
870 m
icon-winkels

Medisch

Wat:
Afstand:
Sint Antonius Ziekenhuis
690 m
Hofpoort
703 m
Huisartsenpraktijk Kievitstraat
1.16 km
Service apotheek Rubensstraat
1.5 km
Huisartspraktijk Nieuwerbrug
5.85 km

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project BIJ MINK

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens