Westergouwe

Westergouwe is de nieuwe groene en waterrijke woonwijk van Gouda op een afstand van 10 minuten fietsen van het centrum van Gouda. Wonen in Westergouwe is voor iedereen bereikbaar door een grote diversiteit aan woningen en appartementen in verschillende typen en prijsklassen. 

De voorzieningen zijn ook goed, de kinderen kunnen al naar school op Kindcentrum de Ontdekkingsreizigers (basisschool en kinderdagverblijf voor 2-12 jaar). Ook zijn er medische voorzieningen bijgekomen in het Gezondheidscentrum Westergouwe. Sinds kort is er een Albert Heijn in de wijk. Eerst gaat het nog om tijdelijke voorzieningen, uiteindelijk komt er in Westergouwe een volwaardig wijkwinkelcentrum.

In de nieuwbouwwijk Westergouwe hebben wij mooi nieuwbouwprojecten, namelijk:

Aan de nieuwe Stadskade
Werken aan huis was nog nooit zo makkelijk als in Aan de Nieuwe Stadskade. Kantoor aan huis, een schoonheidssalon, een fysiotherapie-praktijk - het kan allemaal op de begane grond van de kadewoningen.

De ruime woningen zijn gelegen aan een rustig water en vormen de kade van ‘Eiland 1’. De uitstraling van de woningen Aan de Nieuwe Stadskade zijn geïnspireerd op de woningen in de historische binnenstad van Gouda.

Inmiddels wordt er al druk gebouwd aan de woningen in blok A en B. Ook is inmiddels het besluit genomen om de woningen in blok C, D, en F te bouwen en er zijn nog woningen beschikbaar!

Wieringenhof
Of toch opzoek naar een appartement? Dat kan! Er zijn namelijk nog 2 penthouses (GBO 247m2) en een begane grond appartement (gbo 135m2) beschikbaar! Alle appartementen hebben straks een fantastisch uitzicht over het water, groen en de woonwijk.

Als u beslist om te kopen hoeft u niet meer lang te wachten, in oktober is er namelijk begonnen met de bouw!

Gouwse Tuinen
Duurzaam wonen? Dat kan in Gouwse Tuinen!
Alle woningen hebben namelijk een bodemwarmtepomp en zijn voorzien van zonnepanelen, kunststof kozijnen met triple glas, gebalanceerd ventilatiesysteem met warmte terugwinsysteem en... 

Prijzen zijn vanaf €309.000,- v.o.n. inclusief sanitair (badkamer voorzien van douche, wastafel en optioneel ligbad). Dat is nog niet alles, er zit ook nog een luxe keuken met inbouwapparatuur in!

Eens verder praten over één van de projecten? Een aankoopgesprek = vrijblijvend

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens