Wat kunnen we voor u betekenen?

We begrijpen dat u als ontwikkelaar op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw project met succes te doen slagen. Wij zijn de nieuwbouwspecialisten van De Koning makelaars: het is onze missie om de woondromen van woningkopers waar te maken en te coachen gedurende het gehele traject van interesse tot aankoop. Wanneer je je dagelijks verdiept in wat belangrijk is voor mensen om tevreden en veilig te wonen, dan weet je ook heel goed wat de woningen zijn die morgen gebouwd moeten worden. Door onze klantgerichte aanpak zijn wij dé deskundige makelaars die juist in deze tijd oplossingsgericht te werk gaat.

Wij zijn een verkooporganisatie met moderne tools, die u een actueel inzicht geeft in de resultaten van werving tot en met verkoop. Ons team van makelaars levert u een hoge conversie van interesse tot succesvolle aankoop op. 

Wat u van ons als professionele partner kunt verwachten:

• kennis over de lokale markt en het leveren van input vanuit de behoefte van de klant; 
• een uitgebreid netwerk van potentiële klanten door onze zeven kantoren;
• een samenwerking met financieel adviseurs die kennis van nieuwbouw hebben; 
• een klantgerichte aanpak door te luisteren naar de potentiële kopers en ze voorzien van het juiste advies, onder andere bij de verkoop van de eigen woning met behulp van het netwerk van onze eigen makelaars;
• transparante en duidelijke communicatie;
• het inzetten van de juiste marketingkanalen om ons bereik te vergroten;
• een advies over een locatie of project, gebaseerd op data analyse waaruit blijkt wat met koopt en waarom.  

Lees hieronder meer
 

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens