Woerden - Schildersgilde met veel enthousiasme ontvangen

Veel enthousiasme voor het project Schildersgilde in Woerden.

De start verkoop was al druk bezocht en momenteel zijn wij druk bezig met de verkoop van de woningen en de appartementen. “Natuurlijk heel erg fijn dat wij zoveel interesse hebben voor dit mooie plan maar nooit leuk om mensen te moeten teleurstellen” vertelt nieuwbouw makelaar Albert de Boer.

Op dit moment is het merendeel van de woningen en appartementen verkocht en lopen er nog aantal opties. Wij merken dat de kopers erg enthousiast zijn over dit woonproduct: een fraaie kleinschalige ontwikkeling op een mooie rustige & groene locatie in Woerden. De woningen worden gasloos gebouwd, zijn voorzien van zonnepanelen en optimaal geïsoleerd, dit spreekt de kopers erg aan.

Ook zien wij dat de ruime keus aan indelingsvarianten enorm aanspreekt. “Wij hebben lange tijd gezocht naar een mooie gezinswoning in Woerden en konden het niet vinden, Schildersgilde biedt ons alles wat wij wensen” aldus 2 enthousiaste kopers van een terraswoning. Wij zien ook dat een steeds grotere groep kopers bewust kiest voor de voordelen van nieuwbouw.

Ook interesse in een nieuwbouwwoning? Na de zomer gaan wij starten met project Goud & Groen in Harmelen en in het najaar met Hof van Leyland op het voormalige Den Oudsten terrein in Woerden.

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens