Zoutmansweg 28-30

Reeuwijk

Volledig verkocht

Prachtige locatie voor uw droomwoning!

Op een unieke locatie in Reeuwijk, een prachtig gelegen kavel om uw droomwoning te bouwen!

Dit is met recht een buitenkans om in het mooie Reeuwijk naar geheel eigen idee en wens uw huis te (laten) bouwen. Wie droomt daar nu niet van? Wonen in een prachtig, rustig dorp maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik.
De kavel is gelegen op een mooie centrale locatie met vrij uitzicht over water en groen en directe vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen. Aan de achterzijde van de kavel heeft u een privé oprit, geschikt voor meerdere auto's. Voor uw woning is een ligplaats.

Op loopafstand vindt u het gezellige winkelcentrum De Miereakker waar u al uw dagelijkse boodschappen kunt doen en voor een hapje en drankje is het Wapen van Reeuwijk met vijf minuten lopen tegenover u.
Ook het gezellige, historische centrum van Gouda is in de buurt: met zijn mooie stadhuis en talrijke steegjes en grachten een absolute aanrader om te bezoeken!
Tegelijkertijd zijn de grote steden als Rotterdam, Utrecht en Den Haag via de nabij gelegen snelwegen A12 en A20 makkelijk en snel bereikbaar.

U koopt de kavel met twee woningen zoals deze er vandaag op staan en zelf maakt u de kavel klaar om een nieuwe woning te bouwen. De bebouwing is dusdanig vervallen dat deze niet te renoveren is en plaats maakt voor uw droomwoning! De spelregels voor het bouwen van uw woning kunt u vinden in het bestemmingsplan (www.ruimtelijkeplannen.nl) of het kavelpaspoort in de brochure. Voordat u overgaat tot aankoop is het verstandig om u te verdiepen in het bestemmingsplan. Hierin vindt u de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuw woonhuis. Op www.ruimtelijkplannen.nl kunt u het bestemmingsplan raadplegen. Informatie is uiteraard ook te verkrijgen bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, afdeling Bouw en woningtoezicht.

Heeft u interesse of verdere vragen neemt u gerust contact met ons op.
Lees verder... Inklappen...

Informatie en verkoop

De Koning Nieuwbouw makelaars Woerden
Haven 7
3441 AS Woerden

T: 0348-488005
E: nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Woningtypes

Zoutmansweg 28-30

Binnenkort

€ 550.000

Bekijk woningtype »

Nieuws

We zijn verheugd om u een update te geven over ons nieuwbouwproject De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn. Met trots kunnen we aankondigen dat er 70% verkocht is en de bouw gaat al over een maand starten (mei van dit jaar)!

04 apr. 2024

De voorbereidingen voor de verkoop BIJ MINK gaan voorspoedig en de planning is dat de verkoop gaat starten nog voor de zomer van 2024. In het plan komen 63 appartementen verdeeld in een gevarieerd aanbod. Voor ieder wat wils dus!

29 mrt. 2024

BIJ MINK neemt als eerste de aftrap voor woningbouw in het nieuwe toekomstige woongebied Het Stationsgebied. Het stationsgebied vormt straks een nieuw woongebied aan de rand van het centrum en nabij het station. Hier wordt een compleet nieuwe wereld gecreëerd.

14 mrt. 2024

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Plaszicht
21 m
Bushalte Plaszicht
44 m
Bushalte Gemeentehuis
296 m
Bushalte Reeuwijksebrug
306 m
Bushalte Reeuwijksebrug
325 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
De Regenboog
1.27 km
Dorpsschool De Bron
2.45 km
Wellantcollege Gouda
2.6 km
Driestar College
2.62 km
Wereldwijs
3.07 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Rabobank
828 m
Coop Reeuwijk
959 m
Aldi
959 m
Jumbo
959 m
ICI Paris XL
1.44 km
icon-winkels

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Heerkens
2.37 km
Weijer
2.39 km
Zorgcentrum Goverwelle
3.53 km
Apotheek Waddinxveen
4.97 km
Apotheek West-Gouwe
5.15 km

Op de hoogte blijven?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond het project Zoutmansweg 28-30

Sociaal

Volg ons op sociale media

Aangesloten bij:

NVM funda NWN ERA

Woondromen waarmaken

Ieder mens heeft ideeën over de manier waarop hij wil wonen en leven, en welk huis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Woondromen staan bij ons centraal. We zijn benieuwd naar jouw woondromen.

Contact

De Koning nieuwbouw
Haven 7
3441 AS Woerden
Nederland

0348 - 48 80 05
nieuwbouw@dekoningwonen.nl

Meer contactgegevens