Aan de nieuwe Stadskade

Bouw gestart en er zijn nog woningen beschikbaar!

De woningen Aan de Nieuwe Stadskade beloven het uithangbord te worden van de wijk Westergouwe. De ruime woningen zijn gelegen aan een rustig water en vormen de kade van ‘Eiland 1’. Op de kade net buiten het centrum van Gouda is plaats voor 66 koopwoningen. De stadswoningen zijn beschikbaar in vier verschillende varianten.

Bouwnummers 22 tm 66 worden gasloos uitgevoerd.

De uitstraling van de woningen Aan de Nieuwe Stadskade zijn geïnspireerd op de woningen in de historische binnenstad van Gouda. Door de variatie in de gevels krijgt ieder huis haar eigen karakter en doet de kade speels, maar rustig aan. De woningen zijn erg ruim opgezet en hebben standaard drie woonlagen. Een vierde woonlaag is optioneel. Verder beschikken de huizen aan de voorzijde over een privétuin en kan er aan de achterzijde van de woning gekozen worden voor een ruim terras over het water.

De 66 woningen Aan de Nieuwe Stadskade zijn beschikbaar in vier verschillende variaties:

De Dwarstrap
De Dwarstrap is een hoekwoning waarin je als koper zelf de indeling van de woning kunt bepalen. Wil je een slaapkamer op de begane grond? Of wil je juist een ruime woonkamer op de begane grond en de slaap- en badkamer op de tweede verdieping? Geen probleem!

De Special
Deze rijwoning wordt gekenmerkt door een taps toelopende vorm. Ook deze woning kun je weer naar eigen inzicht indelen. De Special is beschikbaar met een zijtrap waarmee je de ruimte van de woning optimaal benut, maar ook beschikbaar met een spiltrap in het midden van het huis.

De Zijtrap
Van de 66 stadswoningen, worden er uiteindelijk 27 gebouwd in de variant van De Zijtrap. Het trappenhuis aan de zijkant van de woning zorgt ervoor dat de ruimte in de woning optimaal benut wordt.

De Spiltrap
De Spiltrap is de laatste variant Aan de Nieuwe Stadskade. Van deze woning worden er uiteindelijk vier gebouwd. De woning is liefst 10,20 meter lang waardoor de woning erg ruim aanvoelt. Dit ruimtelijke gevoel wordt nog eens versterkt door de optionele vide op de eerste verdieping.

De bouwnummers 22 t/m 66 worden gasloos uitgevoerd!

Koopwoning op 10 minuten van het centrum van Gouda

Als je kiest voor een woning Aan de Nieuwe Stadskade, dan geniet je van de rust in een groene omgeving. Tegelijkertijd bieden de koopwoningen in Gouda een zeer goede bereikbaarheid. De snelweg is erg goed bereikbaar, waardoor het gemiddeld slechts 20 minuten duurt om naar Rotterdam te reizen. Daarnaast sta je binnen 10 minuten in het centrum van Gouda voor een boodschap of om juist te genieten van de gezelligheid op een van de terrasjes op De Markt.

Uiteindelijk wordt Westergouwe een wijk voor zo’n 4000 mensen, van jong tot oud, van alleenstaand, grote gezinnen tot oudere echtparen met zorgbehoeften. De wijk krijgt haar eigen voorzieningen zoals winkels, gezondheidsinstellingen, een school en zelfs een eigen recreatiegebied.

Wil je in Gouda wonen, maar toch ook in de polder? In dat geval biedt het nieuwbouwproject Aan de Nieuwe Stadskade unieke mogelijkheden! Wil je meer weten over Aan de Nieuwe Stadskade, neem contact met ons op en onze makelaars vertellen je er graag meer over.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Verkoopdocumentatie Aan de Nieuwe Stadskade


Download

Download

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!