Gouwse Tuinen fase 2

Gouwse Tuinen ligt in Westergouwe-II (een nieuw te bebouwen deel van Westergouwe). Het is een groene, duurzame en 100% gasloze wijk en sluit aan op de ambitie van Westergouwe 'Weids Wonen'.

Zelf de woning samenstellen? Klik dan hier op de configurator https://woonmodule.nl/gouwsetuinen2/#house_selector

Gouwse Tuinen ligt in Westergouwe-II (een nieuw te bebouwen deel van Westergouwe). Het is een groene, duurzame en 100% gasloze wijk en sluit aan op de ambitie van Westergouwe 'Weids Wonen'. Wij verwachten dat er medio 2020 gebouwd kan worden!

Prijzen vanaf € 335.000,- v.o.n. Dit is o.a. inclusief een bodemwarmtepomp, vloerverwarming/koeling, kunststof kozijnen, zonnepanelen, triple glas en bovendien ook nog eens inclusief een keuken, sanitair & tegelwerk.

De duurzame installatie is geheel in uw eigendom, u betaalt hier geen maandelijkse kosten voor. Voordelige maandlasten dus!

In de 2e fase van Gouwse Tuinen komen 23 woningen:

- 12 eengezins tussenwoningen (waarvan 9 met tuinligging zuidwest)
- 4 hoekwoningen
- 6 twee-onder-een-kapwoningen (aan het water)
- 1 exclusieve vrijstaande woning

De oriëntatie van de tuinen is voor alle woningen bijzonder gunstig te noemen. De 9 rijwoningen liggen op het zuid/westen, de twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woning op het zuid/oosten. De overige rijwoningen liggen op het noord/westen: hier komt de zon rond het middaguur al in de tuin tot de laatste zonnestralen in de avonduren. Ideaal dus. Zon/schaduwstudies zijn per woning te bekijken bij de makelaars.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Wil je op de hoogte blijven?

Ontvang maandelijks een e-mail met nieuws over nieuwbouwprojecten van De Koning makelaars!